Založ si blog

Medzi riadkami?

Medzi riadkami?

Kritizovat vyhodene prostriedky ze referendum dokaze uplne kazdy. A kazdy si takisto uvedomuje velku skodu v podobe 200 milionov starych penazi. Pre stranu SAS to bude prave lekcia, ak referendum dopadne fiaskom, alebo bude dokonca zmarene. Niektorych (cerveneho komunistu Roba) by to iste velmi potesilo a bohuzial zrejeme aj potesi.
Ked komunista Robo rozdaval co nemal a stat zadlzoval sekerami ako tanky, tak je samozrejme ze ho ludia zboznuju, pretoze sa maju dobre – v pritomnosti. Ked ale pride niekto, kto po nom a zdedi tuto katastrofu a zacne setrit, na koho su ludia nasrati? Na komunistu Roba? Nieeeeeeeeeeeeee, kdezeeeeeeee, na novu vladu ktora to zacina napravat bohuzial nepopularnymi opatreniami. Z mnoziny nepopularnych sa snazi vybrat najmenej bolestive. Zvysit odvody? DPH z 19% na 21%? Ako von z toho deficitneho svinstva? Mali sme si pozicat 30 milard € (900 miliard Sk = takmer 1 B I L I O N korun na 75 km dialnice a splatat to min. 2x predrazene 30 rokov sukromnym kruhom na sposob ako hypoteka v banke? Tam si tiez pridete pozicat milion Sk na 30 rokov a v tu sekundu uz banke dlzite 2,3 miliona Sk). Toto chceme? Zadlzovat decka, ktore sa este nenarodili?
Samozrejme je tu aj druha stranka mince. Komunista Robo nemohol robit zazraky, ked v 2008 vypukla celosvetova financna-ekonomicka kriza. To ze v 2010 sme na tom horsie ako v 2006-2007 (nieeeee, vyssi nominalny plat neznamena byt na tom lepsie) je teda kombinacia faktov, ako komunistu Roba, tak aj krizy.
Druhu stranku mince maju aj tie dialnice. Dopravnu infrastrukturu treba, nie vsak za kazdu az choro predrazenu cenu.
Téma Šulík je kapitola sama o sebe. Neprofesional je slaby vyraz, amaterizmus vhodnejsi. Vo vsetkom, spravanie, vystupovanie, obliekanie … co uz. Ked tam naaaahodou 4 roky vydrzi, uvidime ci sa na jeho holu gebulu nieco nalepi 🙂 No a Šulín, pardon Šulík s jeho referendom? Samozrejme ako VŠETKO, aj toto ma dve strany mince. SAS ako politicky novacik je bezpochybne naivny novacik – ako kazdy novacik. A bez politickych skusenosti. Nikoho nechcem obhajovat, len konstatujem fakty. Penazi vyhodenych za referendum je skoda. To je fakt. Na druhej strane naivny politicky novacik SAS toto referendum naivne slubil svojom volicom a bola to naivna myslienka tohoto naivneho neskuseneho novacika uz v davnych dobach existencie SASu na internete, ked sa tato mienka o potrebe referenda u tohoto naivneho politickeho novacika, formovala davno pred parlamentnymi volbami, davno pred rokom 2010 mysliac si, ze to ludi velmi zaujima a trapi. Ludi to zda sa vsak zda sa ani nezaujima ani netrapi. Aspon druhy pohlad na imunitu: snaha o znizenie poslaneckej iminuty by NIKDY totiz nepresla parlamentom len tak. Pokusov uz bolo viacero (tusim 3 ci 4). JEDINY sposob ako to urobit je UKAZAT, ze si to zela pospolity LUD. JEDINE potom by totiz bolo o dost tazsie nasledujucej politickej garniture nastupujucej v roku 2014 vsetko zmiest zo stola, vsetko zatratit, vsetko zahodit, vsetko robit inak a vsetko zrusit ci obnovit – iminitu nevynimajuc! A to si budme isti ze v parlamente zrusenu imunitu by si nova politicka garnitura veeelmi rychlo a bezroblemov obnovila. Imunitu, ktoru BY im chceli zobrat ludia v referende by si obnovovali tazsie. Bohuzial vola obcanov v referende nie je nic záväzné.
No a dalsie bohuzial: ludia nie su tak uvedomeli a vobec si to neuvedomuju!

Neda sa popriet, ze referendove otazky su divne, ako by sa zdalo, ze strana SAS si referendum pomylila s hrou kamen-papier-noznice a ze statut referenda ked nie zneuzila, tak vyuzila dost nevhodne. AVSAK, KAZDY si za referendum zaplatime z nasich platov. A to je len o dalsi dovod naviac, aby som nan siel. Bohuzial zda sa, ze referendum bude jedno velke fiasko (to uz je aj teraz) a nezmeni sa nic.

—————————————————————————————————————————-
Dokonca konunista Robo verejne navadza ludi, aby na vyhlasene referendum nesli !!! Bol som sokovany touto nehoraznostou co si ten clovek dovoluje !!! Ved to je marenie referenda v priamom prenose !!! Za to by mali byt vyvodene vazne dosledky !!!
—————————————————————————————————————————-

Japonsko

25.03.2011

Iste sa k Vám po ničivom zemetrasení v Japonsku dostali zábery zázračne opravenej cesty po 6. dňoch. V ceste boli metrové trhliny hlboké možno desiatky metrov, podložie cesty úplne zmenené. Pripadá mi to ako v krajine zázrakov. Čo by sa stalo na Slovensku? Za 6 dní by ministerský úradník nestihol ani oprášiť klávesnicu, aby mohol začat písať podklady na verejné [...]

Poznanie – pouzivame ho?

13.09.2010

Poznanie – pouzivame ho? Nedavno sa mi v autobuse naskytla prilezitost pozorovat (ci skor lepsie povedane pocuvat) krasnu hru „hadaj na co myslim“, ktoru sa obcas hravaju decka. Tu sa ju hrali uz nie celkom mlade slecny. Jeden hrac na nieco mysli (podstatne meno – asi vacsinou konkretne) a druhy hrac kladie zistovacie otazky (to su take, na ktore sa da odpovedat len ano [...]

Kniha knih … a tak

01.09.2010

Kniha knih … a tak Tymto clankom vyjadrujem len moj osobny nazor ci postoj na specificky aspekt nasho zivota, na zaklade ustavy Slovenskej Republiky, konkretne clanku 1, bodu 1, ktory znie „Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo“. Z toho podla elementarnej logiky plynie, ze kazdy ma pravo [...]

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

macron

Svetoví darcovia prisľúbili Sudánu pomoc vo výške dvoch miliárd eur. Už rok tam zúri občianska vojna

15.04.2024 23:46

Macron to oznámil na záver medzinárodnej konferencie v Paríži. Jej cieľom bolo získať podporu pre Sudáncov.

Biden, fiala

USA aj Európa musia aktívne pomáhať Ukrajine, povedal Fiala po stretnutí s Bidenom

15.04.2024 22:25, aktualizované: 16.04.2024 00:20

Biden podľa Fialu opakovane ocenil úlohu Českej republiky v súčasnom svete, okrem iného českú iniciatívu nakúpiť muníciu pre Ukrajinu, aj vzájomné vzťahy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 11151x
Priemerná čítanosť článkov: 2230x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy